Masque nuit new skin - Sampar Paris

  • C/SPR19310

Dit nachtmasker, geformuleerd met 3 generaties hyaluronzuur, dooft de huid aan de oppervlakte en in de diepte, bootst de hydrolipidenfilm van de huid na, stimuleert de synthese van natuurlijk collageen en voorkomt het verschijnen van de eerste rimpels, zodat de huid wordt gerehydrateerd, gerepareerd en verzacht. vanaf de eerste nacht.

Wilt u het Sampar-assortiment aanbieden in uw instituut? Neem contact met ons op voor de distributievoorwaarden op +32 2 503 35 50.

43,40 €

(35.869255 excl. btw. € + TVA 21%)


35,87 € BTW excl.
Verpakking
Aantal

Minimale afname van het product is 24.

Voordelen

MIME bijna perfect de hydrolipidenfilm van de huid

VERZACHTER, HYDRATEERT & VERZACHT de huid

VERZACHT & BEHOUDT de vochtarme huid

Actieve stoffen en ingrediënten

3G [6%] hyaluronzuur transporteert

tot 1000 keer zijn gewicht aan water naar de verschillende lagen van de huid. Het helpt de hydratatie van de huid te behouden door een beschermende barrière te creëren voor een stevigere, vollere en gladdere huid.

Paardenkastanje-extract [1%] helpt de microcirculatie te stimuleren en de onderhuidse bloedvaten te versterken, waardoor roodheid en donkere kringen worden voorkomen.

Vitamine F [2%] bootst perfect de hydrolipidenfilm na, houdt water vast in de huidcellen en herstelt de perfecte hydratatie van de huid.

Het hydrocomplex [13%], ultrageconcentreerd in vochtinbrengende moleculen, helpt uitdroging van de huid te voorkomen en rehydrateert de verschillende lagen van de huid om deze voller te maken.

AQUA/WATER/EAU. GLYCERINE. HYDROXYETHYL ACRYLAAT/NATRIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURAAT COPOLYMEER. SOJA GLYCERIDEN. SUCROSE PALMITAAT. IMPERATA CYLINDRICA WORTELEXTRACT. NATRIUM LACTAAT. BENZYL ALCOHOL. NATRIUM PCA. ERYTHRITOL. UREUM. TOCOPHERYLACETAAT. POLYISOBUTEEN. GLYCERYLLINOLAAT. PARFUM (GEUR). ETHYLHEXYLGLYCERINE. SUCCARIDEHYDROLYSAAT. OLUS-OLIE. NATRIUMSTEAROYLACTYLAAT. WISTERIA. POLYSORBAAT 60. SORBITAANISOSTEARAAT. ALANINE. MAGNESIUM ASPARTAAT. PEG-7 TRIMETHYLOLPROPAAN KOKOSETHER. PENTYLEENGLYCOL. CETYLALCOHOL. HYALURONZUUR. CAPRYLYLGLYCOL. AESCULUS HIPPOCASTANUM (PAARDEKASTANJE) SCHORSEXTRACT. CARBOMER. NATRIUMBENZOAAT. FRUCTOSE. NIACINMIDE. CREATINE. NATRIUMCITRAAT. KALIUMSORBAAT. TOCOFEROL. NATRIUMGEACETYLEERD HYALURONAAT. NATRIUM CARBOXYMETHYL BÈTA-GLUCAAN. DISODIUMACETYL GLUCOSAMINEFOSFAAT. GLYCINE SOJA (SOJA) STEROLEN. CITROENZUUR. HOMARINE HCL. NATRIUMHYALURONAAT CROSSPOLYMEER. CARNOSINE. INOSITOL. MELKZUUR. GEHYDROLYSEERD NATRIUMHYALURONAAT. ACRYLATEN/C10-30 ALKYL ACRYLAAT CROSSPOLYMEER. HELIANTHUS ANNUUS (ZONNEBLOEM) ZAADOLIE. BIOTINE.

Waarom we er dol op zijn.

Een synergie van hooggeconcentreerde actieve ingrediënten tegen veroudering: hyaluronzuur + paardenkastanje + vitamine F + hydrocomplex

3 generaties hyaluronzuur: 360° hydraterende werking op elke huidlaag

Preventieve antiverouderingsingrediënten: kunnen tussen 20 en 50 jaar+ worden gebruikt

Slimme verpakking: applicatorborsteltje voor optimaal en hygiënisch gebruik

Een veganistische formule, 93/100 (uitstekend) op Yuka.

Hoe te gebruiken ?

Reinig het gezicht en de hals grondig.

Nadat u het deksel hebt verwijderd, zet u de buis in de AAN-positie.

Knijp een beetje product uit en breng 's avonds met het penseel een dunne laag aan over het hele gezicht, de hals en het decolleté, waarbij u de oogcontour vermijdt. Vul indien nodig de aanvraag handmatig in.

Laat het een nacht staan ​​en spoel het 's ochtends uit.

Voordat u het deksel terugplaatst, zet u de buis in de UIT-positie.

Spoel de borstel af met heet water en droog hem.

C/SPR19310

Specifieke referenties

ean13
3443551193109

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.