CREME AGE ANTIDOTE - Sampar Paris

  • C/SPR19100

Age Antidote Cream - Draai de tijd terug in 24 uur

Deze 24-uurs jeugdcrème, een unieke anti-verouderingscocktail van vitamine C, bakuchiol en peptiden, verzacht en vermindert de verschijning van rimpels en fijne lijntjes, en stimuleert de celregeneratie voor een stevigere, beschermde en langdurig gerevitaliseerde huid.

Wilt u het Sampar-assortiment aanbieden in uw instituut ? Neem contact met ons op voor de distributievoorwaarden op +32 2 503 35 50

72,60 €

(59.996942 excl. btw. € + TVA 21%)


60,00 € BTW excl.
Verpakking
Aantal

Minimale afname van het product is 24.

Voordelen

VERSTERKT & VERSTEVIGT het ovaal van gezicht, hals en decolleté

VERZACHT & VERMINDERT de lengte en diepte van fijne lijntjes en rimpels

VOEDT & HYDRATEERT de huid zonder comfort

STIMULEERT de aanmaak van collageen en elastine

Actieve stoffen en ingrediënten

Peptiden [2%] verminderen de diepte en lengte van rimpels door de celvernieuwing te stimuleren.

Vitamine C [5%] verhoogt de celactiviteit voor een onmiddellijk verstevigend effect, verbetert de elasticiteit van de huid en werkt diep in op rimpels.

Bakuchiol [1%] verhoogt de collageenproductie en herstelt de elasticiteit van de huid. Het is van plantaardige oorsprong en activeert de celregeneratie, herstelt de huidbalans en vermindert de tekenen van veroudering zonder de opperhuid te irriteren of te sensibiliseren.

4G [1%] hyaluronzuur transporteert tot 1000 keer zijn gewicht aan water naar de verschillende lagen van de huid. Het helpt de hydratatie van de huid te behouden door een beschermende barrière te creëren voor een stevigere, vollere en gladdere huid.

AQUA/WATER/EAU. OCTYLDODECANOL. CAPRYL/CAPRISCH TRIGLYCERIDE. HYDROXYETHYL-UREUM. ISOPROPYL PALMITAAT. SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) ZAADOLIE. GLYCERYL STEARAAT. ACACIA SENEGAL-GOM. CETEARYL ALCOHOL. GLYCERYLPOLYMETHACRYLAAT. AMMONIUMACRYLOYLDIMETHYLTAURAAT/VP COPOLYMEER. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) ZAADCAKE-EXTRACT. DIMETHICOON. PARFUM (GEUR). ALCOHOL. BAKUCHIOL. BENZYL ALCOHOL. BUTYLEENGLYCOL. GLYCERINE. CETEARETH-20. ERYTHRITOL. PROPYLEENGLYCOL. RHIZOBIANGOM. GEHYDROGENEERDE FOSFATIDYLCHOLINE. ETHYLHEXYLGLYCERINE. CASTANEA SATIVA (KASTANJE) ZAADEXTRACT. TOCOPHERYLACETAAT. JUGLANS REGIA (WALNOOT) ZAADEXTRACT. CHOLESTEROL. LECITHINE. DISODIUMACETYL GLUCOSAMINEFOSFAAT. MAGNESIUMASCORBYLFOSFAAT. ADENOSINE. NATRIUM LACTAAT. PENTYLEENGLYCOL. KALIUMSORBAAT. NATRIUMGEACETYLEERD HYALURONAAT. NATRIUMBENZOAAT. HYALURONZUUR. HOMARINE HCL. NATRIUMHYALURONAAT CROSSPOLYMEER. GEHYDROLYSEERD NATRIUMHYALURONAAT. PALMITOYL TRIPEPTIDE-1

Waarom we er dol op zijn

Een synergie van hooggeconcentreerde actieve ingrediënten tegen veroudering: bakuchiol + peptiden + vitamine C + hyaluronzuur.

Een formule bestaande uit 4 generaties hyaluronzuur die een werking van 360° op elke huidlaag mogelijk maakt.

Een rijke en comfortabele textuur met snelle opname.

Een formule die kan worden aangepast aan de behoeften van dag en nacht.

Hoe te gebruiken ?

Primeren tot het product verschijnt en vervolgens 's ochtends en/of 's avonds aanbrengen op een perfect gereinigd gezicht en hals.

C/SPR19100

Specifieke referenties

ean13
3443551191006

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.