Filteren op

Prijs

Prijs

  • 14,00 € - 34,00 €

Verpakking

Verpakking

Oogcontour

Sampar Eye Contour is speciaal ontworpen om tekenen van vermoeidheid en veroudering rond de ogen aan te pakken. Deze lichtgewicht, hydraterende formule is verrijkt met actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur, peptiden en antioxidanten.

Intensieve hydratatie: Sampar's oogcontourformule hydrateert de gevoelige huid rond de ogen diep, waardoor fijne uitdrogingslijntjes worden verminderd en uitdroging wordt voorkomen.

Vermindering van wallen en donkere kringen: Dankzij de decongestivum-eigenschappen helpt de Sampar-oogcontour de verschijning van wallen onder de ogen te verminderen en donkere kringen te verminderen, waardoor de look frisser en uitgeruster blijft.

Anti-aging: De peptiden en antioxidanten in de formule helpen de collageenproductie te stimuleren en de huid te beschermen tegen schade door vrije radicalen, waardoor fijne lijntjes en rimpels rond de ogen worden verminderd.

Lichte textuur en snelle opname: De lichte textuur dringt snel door in de huid zonder een vettig residu achter te laten, waardoor een perfecte basis voor make-up wordt geboden en de hele dag comfort wordt gegarandeerd.

Samenvattend is Sampar Eye Contour een multifunctionele behandeling die hydrateert, tekenen van vermoeidheid en veroudering vermindert en tegelijkertijd een gevoel van frisheid en comfort geeft aan het delicate gebied rond de oogcontouren.

Actieve filters

L'Impossible Contour Des...

Prijs 29,00 € incl. BTW - 23,97 € BTW excl.

VERLICHT & ONTDEKT de blik. Wilt u het Sampar-assortiment aanbieden in uw instituut ? Neem contact met ons op voor de distributievoorwaarden op +32 2 503 35 50.

Glamour Shot Yeux - Sampar...

Prijs 18,88 € incl. BTW - 15,60 € BTW excl.

Pen met schuimapplicator. In 1 minuut wist deze transparante multifunctionele hyaluronzuur-concealer donkere kringen, verheldert de donkere gebieden rond de ogen, vult fijne lijntjes en rimpels op en vermindert...

Merveill'Yeux Roll-on Jour...

Prijs 16,93 € incl. BTW - 14,00 € BTW excl.

Merveill'Yeux Day Roll-on - Maak uw ogen glad in één bewegin Le Merveill’Yeux Roll-on Jour is de wereldwijde anti-verouderingscrème die zichtbaar de tekenen van veroudering rond de ogen bestrijdt. De formule is...

REGARD AGE ANTIDOTE -...

Prijs 33,64 € incl. BTW - 27,80 € BTW excl.

VERBOOST de collageensynthese en hydrateert intensief VERLICHT rimpels en fijne lijntjes & VERBETERT de stevigheid van de oogcontouren Elimineert langdurig donkere kringen en wallen VOORKOMT...

Merveill'Yeux Roll-on Nuit...

Prijs 16,93 € incl. BTW - 14,00 € BTW excl.

Merveill’Yeux Roll-on Nuit, een wereldwijde anti-verouderingsgel, reset het gevoelige gebied rond de ogen gedurende de nacht. De hydraterende formule stimuleert de celvernieuwing. Fris en licht, de filmvormende...