Filteren op

Prijs

Prijs

  • 66,00 € - 173,00 €

Massageapparatuur, olie en granitas.

Scarlett Beauty biedt apparatuur en verbruiksartikelen aan, zoals oliën, kaarsen en stenen die worden gebruikt om een ​​massage uit te voeren. Deze kunnen variëren afhankelijk van de specifieke gebruikte techniek en de voorkeuren van de beoefenaar. Hier zijn echter enkele basiselementen die vaak voorkomen in de massagepraktijk:

1. Massagetafel: Een tafel speciaal ontworpen voor massage, meestal opgevuld en bedekt met vinyl of soortgelijk materiaal. Het biedt comfortabele ondersteuning voor de patiënt en zorgt ervoor dat de behandelaar gemakkelijk toegang heeft tot verschillende delen van het lichaam.Vind al onze Weelko-massagetafels op https://www.scarlettthebeautycentre.be/fr/1934-table-de-massage-et-spa

2. Massageoliën: Oliën of lotions die speciaal zijn samengesteld om het voor de handen van de arts gemakkelijker te maken over de huid van de patiënt te glijden. Deze oliën kunnen ook hydraterende of verzachtende eigenschappen voor de huid hebben.

3. Lakens en handdoeken: worden gebruikt om de patiënt tijdens de massage te bedekken om de lichaamswarmte vast te houden en bescheidenheid te garanderen. Handdoeken kunnen ook worden gebruikt om overtollige massageolie of lotion af te vegen.

4. Kussens of kussens: Om de patiënt comfortabel te ondersteunen tijdens de massage en de druk op gevoelige delen van het lichaam te verlichten.

5. Optionele accessoires: Afhankelijk van de gebruikte massagetechniek kan de beoefenaar ook accessoires gebruiken zoals warme of koude stenen, elektrische stimulators of andere gespecialiseerde hulpmiddelen om specifieke delen van het lichaam te bereiken of om een ​​intensere massage te geven. 

Actieve filters

Oogmassagemasker

Prijs 88,33 € incl. BTW - 73,00 € BTW excl.

Oogmassagemasker. Draagbare vibrerende oogmassage met pressotherapie, warmte en muziek, speciaal bedoeld om oogvermoeidheid te verminderen.