Filteren op

Prijs

Prijs

  • 8,00 € - 15,00 €

Verpakking

Verpakking

Verfris uw huid onmiddellijk

Verfrissende vochtinbrengende mist:

Verfris uw huid onmiddellijk met Sampar Moisturizing Mist. Verrijkt met hydraterende en revitaliserende ingrediënten zoals hyaluronzuur en plantenextracten, kalmeert deze mist de huid en zorgt voor intense hydratatie. Perfect voor een boost van hydratatie gedurende de dag of om make-up te fixeren.

Vitamine Radiance Mist:

Geef je huid een energieboost met Sampar Vitamin Radiance Mist. Doordrenkt met essentiële vitamines en antioxidanten, helpt deze revitaliserende mist de huid te verhelderen en tegelijkertijd te beschermen tegen externe agressies. Gebruik het om uw teint op te frissen en direct een glans te geven.

Sensi-Relief Kalmerende Mist:

Verzacht en kalmeer uw gevoelige huid met Sampar Sensi-Relief Soothing Mist. Deze zachte mist is samengesteld met verzachtende ingrediënten zoals rozenwater en kamille-extract en helpt roodheid en irritatie te verminderen, terwijl u zich verfrist en comfortabel voelt. Perfect om de huid te verzachten na het reinigen of blootstelling aan de zon.

Zuiverende matterende mist:

Krijg een frisse, matte teint met Sampar Purifying Mattifying Mist. Doordrenkt met zuiverende plantenextracten en absorberende poeders, helpt deze mist overtollige olie onder controle te houden en ongewenste glans te minimaliseren. Gebruik het de hele dag door om uw huid fris en mat te houden.

Beschermende anti-vervuilingsmist:

Bescherm uw huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf met Sampar Protective Anti-Pollution Mist. Verrijkt met anti-vervuilingsingrediënten en krachtige antioxidanten, vormt deze mist een onzichtbaar schild tegen vervuilende deeltjes terwijl het de vermoeide huid revitaliseert. Gebruik het als laatste stap in uw huidverzorgingsroutine voor optimale bescherming.

Golden Glow zelfbruinende mist:

Sampar's Golden Radiance Self-Tanning Mist is verkrijgbaar in een praktische spuitfles voor eenvoudig en nauwkeurig aanbrengen.

Actieve filters

Brume Hydratation Intense -...

Prijs 10,48 € incl. BTW - 8,66 € BTW excl.

Roze vochtinbrengende toner. Direct een verstevigde en frisse huid. Wilt u het Sampar-assortiment aanbieden in uw instituut ? Contacteer ons voor de distributievoorwaarden op +32 2 503 35 50.

Brume Autobronzante Uptan -...

Prijs 14,03 € incl. BTW - 11,60 € BTW excl.

Voor alle huidtinten en alle huidtypes biedt deze zelfbruinende mist 365 dagen per jaar een gelijkmatige bruine kleur zonder zon, zonder oranje vlekken en zonder oxidatiegeur. De formule is verrijkt met...