Desinfectie

Ontdek ons ​​uitgebreide assortiment hygiëne- en desinfectieproducten, speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Ons uitgebreide assortiment omvat oplossingen voor al uw hygiënebehoeften, zodat u in alle omgevingen een schone en gezonde omgeving kunt garanderen.

Of u nu op zoek bent naar krachtige desinfectiemiddelen om ziektekiemen en bacteriën effectief te elimineren, praktische desinfectiedoekjes voor dagelijks gebruik of antibacteriële zepen voor een optimale handhygiëne, ons assortiment biedt producten van professionele kwaliteit die geschikt zijn voor alle situaties.

Elk product is zorgvuldig samengesteld, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en geavanceerde technologieën om een ​​effectieve desinfectie te garanderen en tegelijkertijd de zachtheid van de huid te behouden. Bovendien zijn onze producten getest en goedgekeurd op hun doeltreffendheid, zodat u met een gerust hart uw milieu en uw dierbaren kunt beschermen.

Vertrouw op onze expertise op het gebied van hygiëne en desinfectie om een ​​veilige en gezonde ruimte te creëren, thuis, op het werk of op een andere openbare plek. Met ons assortiment producten van topkwaliteit kunt u er zeker van zijn dat u te allen tijde hoge hygiënenormen handhaaft.

Actieve filters

Onderzoekslakens 100%...

Prijs 9,32 € incl. BTW - 7,70 € BTW excl.

Onderzoekslakens 100% PURE WHITE CELLULOSE WADING, 2-laags - 2 x 18 g/m², 60 cm breed Voorgesneden om de 35 cm, 150 formaten, Pakket van 12 rollen. Bespaar door meerdere pakketten te kopen!

Hydroalcoholische gel met...

Prijs 4,83 € incl. BTW - 3,99 € BTW excl.

Deze hydroalcoholische gel van klein formaat zorgt voor een perfecte handhygiëne terwijl u profiteert van de bewezen deugden van aloë vera voor de hydratatie van uw huid. Neem hem overal mee naartoe, hij past in een...

Hydro-alcoholische handgel...

Prijs 7,26 € incl. BTW - 6,00 € BTW excl.

Ontsmettende hydroalcoholische gel, speciaal ontwikkeld om de huid van de handen diep te reinigen, waardoor deze beschermd, zacht en aangenaam geparfumeerd blijft.

Gelijmde onderzoeksbladen...

Prijs 4,90 € incl. BTW - 4,05 € BTW excl.

Gelijmde onderzoeksvellen met micro-reliëf - 100% zuiver witte cellulosewatten. Bespaar door 2 en 4 pakketten te kopen!

Beschermlakens Titex Royal...

Prijs 26,62 € incl. BTW - 22,00 € BTW excl.

De TITEX ROYAL verzorgingsvellen zijn gemaakt van cellulosevezels en latex. Dit 100% biologisch afbreekbare en 100% composteerbare verzorgingslaken is ideaal voor natte lichaamsverzorging: Titex-lakens combineren...

ONDERZOEKSBLADJES WAFELS...

Prijs 5,63 € incl. BTW - 4,65 € BTW excl.

Gelijmde onderzoeksbladen met reliëf - 60 cm bespaar door meerdere pakketten te kopen.

BACTISAN-desinfectiemiddel

Prijs 15,61 € incl. BTW - 12,90 € BTW excl.

Alcoholisch desinfectiemiddel voor medische apparatuur, pedicure en manicure 1 liter verpakking

rol gelijmd...

Prijs 6,90 € incl. BTW - 5,70 € BTW excl.

Gelijmde wafel onderzoeksbladen - 70 cm Bespaar door meerdere pakketten te kopen!

Ontsmettende doekjes

Prijs 5,99 € incl. BTW - 4,95 € BTW excl.

Desinfecterende doekjes. Voor snelle en effectieve desinfectie van huid en apparatuur. Bactericide, virusdodende en fungicide werking.

ALCOHOL 70% 1 LITER Reymerink

Prijs 24,14 € incl. BTW - 19,95 € BTW excl.

Alcohol gemodificeerd met 70% 1l is een oplossing die een snelle desinfectie van kleine verzorgingsapparatuur mogelijk maakt en voor antisepsis van een gezonde huid en voor gebaren met een laag risico op infectie.

Alcohol 70% 1 liter

Prijs 5,08 € incl. BTW - 4,20 € BTW excl.

Alcohol  70% 1l is een oplossing die een snelle desinfectie van kleine verzorgingsapparatuur mogelijk maakt en voor antisepsis van een gezonde huid en voor gebaren met een laag risico op infectie.

Wegwerp hygiënezakjes voor...

Prijs 9,92 € incl. BTW - 8,20 € BTW excl.

Wegwerp Hygiënezakjes voor voetenbadjes (100) Ideaal voor het inpakken van uw voetenbad en het garanderen van een perfecte hygiëne voor uw klanten

Wegwerphanddoek 40x70 cm...

Prijs 26,02 € incl. BTW - 21,50 € BTW excl.

Wegwerphanddoek 40x70 cm 100 stuks. PRAKTISCH, HYGIENISCH, BIO AFBREEKBAAR:   De oplossing voor optimale hygiëne, comfort en netheid in uw woonkamer: Je gebruikt onze wegwerphanddoeken één keer, waarna je...

Steriel gaaskompres...

Prijs 2,01 € incl. BTW - 1,90 € BTW excl.

Steriel gaaskompres 7,5x7,5cm 20 stuks Lohmann & Rauscher Stella 3 (35003) Eigenschappen : Kompressen met 8 diktes Dankzij de omgevouwen rand kan het kompres eenmaal uitgevouwen worden gebruikt zonder...

Biologische katoenen...

Prijs 4,83 € incl. BTW - 3,99 € BTW excl.

Bocoton Bio 100% biologische wattenschijfjes ontworpen voor katoenen rechthoekverzorging 8 x 10 cm.

Titex handdoeken de...

Prijs 20,61 € incl. BTW - 17,03 € BTW excl.

Titex handdoek. biologisch afbreekbare wegwerpdoekjes, stofkwaliteit met zeer absorberend vermogen, tot 13 x het watergewicht