Filteren op

Beschikbaar

Beschikbaar

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • 5,00 € - 73,00 €

Verpakking

Verpakking

Massagelinnen

Ontdek onze collectie massagetextiel, ontworpen om uw klanten de ultieme ontspanningservaring te bieden. Onze hoezen, handdoeken en hoofdbanden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en garanderen comfort, duurzaamheid en hygiëne bij elk gebruik.

Massagehoezen zijn ontworpen om perfect op uw massagetafels te passen en bieden uw cliënten een zacht en comfortabel oppervlak. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en voegen een vleugje elegantie toe aan uw zorgruimte.

Onze massagedoeken voelen zacht aan en zijn absorberend, ideaal om uw klanten tijdens hun sessies in luxueus comfort te wikkelen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn perfect voor het wegvegen van overtollige olie of lotion en het behouden van een schone en hygiënische atmosfeer.

Massagehoofdbanden zijn de perfecte aanvulling op uw linnenset en houden het haar van uw klanten tijdens hun sessies veilig op hun plaats. Comfortabel en verstelbaar, ze voegen een praktisch tintje toe aan uw massageroutine.

Bied uw klanten een onvergetelijke massage-ervaring met onze collectie premium massagelinnen. Onze producten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van gezondheids- en welzijnsprofessionals en zorgen voor een schone, comfortabele en professionele werkomgeving.

Actieve filters

Universele katoenen...

Prijs 66,55 € incl. BTW - 55,00 € BTW excl.

Universele katoenen beschermhoezen voor behandel- en massagetafels

Esthetisch schort met...

Prijs 24,20 € incl. BTW - 20,00 € BTW excl.

Esthetisch schort met Mao-kraag Zwart Zwart asymmetrisch schort Elegant dat elegantie en stijl perfect combineert. De tuniek heeft een mooie knoopsluiting en is uiterst comfortabel om te dragen. - 200gr/mtr2...

Zwarte asymmetrische tuniek

Prijs 36,24 € incl. BTW - 29,95 € BTW excl.

Zwarte asymmetrische tuniek Elegant dat elegantie en stijl perfect combineert. De tuniek heeft een mooie knoopsluiting en is uiterst comfortabel om te dragen. - 200gr/mtr2 100% polyester - Kraag met...

Wit asymmetrisch tuniekschort

Prijs 24,20 € incl. BTW - 20,00 € BTW excl.

Witte asymmetrische tuniek Tuniek Elegant dat elegantie en stijl perfect combineert. De tuniek heeft een mooie knoopsluiting en is uiterst comfortabel om te dragen. - 200gr/mtr2 100% polyester - Kraag met...