Filteren op

Beschikbaar

Beschikbaar

Prijs

Prijs

  • 8,00 € - 10,00 €

Selènia gezichtsverzorgingsproducten

Selènia Soins du Visage is een gerenommeerd merk in huidverzorgingsproducten, erkend vanwege zijn toewijding aan effectiviteit, kwaliteit en innovatie. Gebaseerd op waarden van welzijn en natuurlijke schoonheid, streeft het merk ernaar producten te creëren die voldoen aan de specifieke behoeften van elk huidtype.

Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en waarden van het merk Selènia Soins du Facial:

1. **Natuurlijke en biologische ingrediënten**: Het merk benadrukt het gebruik van natuurlijke en biologische ingrediënten in zijn formuleringen. Het geeft de voorkeur aan plantenextracten, essentiële oliën en botanische ingrediënten om een ​​zachte en respectvolle verzorging voor de huid te bieden.

2. **Klinisch bewezen effectiviteit**: Alle Selènia-producten worden onderworpen aan strenge tests om hun effectiviteit en veiligheid te garanderen. Het merk streeft ernaar producten te leveren die zichtbare resultaten opleveren en tegelijkertijd de gezondheid van de huid respecteren.

3. **Aanpassingsvermogen**: Selènia biedt een breed scala aan producten die geschikt zijn voor verschillende huidtypes en verschillende huidproblemen. Of u nu een droge, vette, gevoelige of acnegevoelige huid heeft, het merk biedt gerichte oplossingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

4. **Holistische benadering van huidverzorging**: Selènia Soins du Visage hanteert een holistische benadering van huidverzorging, waarbij wordt erkend dat de gezondheid van de huid wordt beïnvloed door vele factoren, waaronder voeding, levensstijl, het leven en het milieu. Daarom moedigt het merk ook algemene welzijnspraktijken aan als aanvulling op zijn huidverzorgingsproducten.

5. **Respect voor het milieu**: Selènia is bezorgd over het milieu en streeft ernaar zijn ecologische voetafdruk te verkleinen door recyclebare verpakkingen te gebruiken en milieuvriendelijke productiepraktijken toe te passen.

Samenvattend belichaamt Selènia Facial Care de harmonie tussen wetenschap, natuur en welzijn en biedt producten van superieure kwaliteit voor een stralende en gezonde huid.

Actieve filters

Onzuivere huidzeep-Pre &...

Prijs 9,44 € incl. BTW - 7,80 € BTW excl.

SELENIA Purilux Pre & Probiotics Onzuivere huidmasker - (verkoopformaat) Een nieuw professioneel pad om typische huidonvolkomenheden te helpen oplossen vettig, onzuiver en vatbaar voor acne, met bijzondere...