Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • 3,00 € - 112,00 €

Verpakking

Verpakking

Waxpot met strips

Xanitalia is een erkend merk op het gebied van professionele ontharingsproducten. Hun potwas is ontworpen om een ​​effectieve en handige oplossing voor waxen te bieden. Hier is een algemene beschrijving van Xanitalia-potwas:

Samenstelling: Xanitalia potwas wordt doorgaans gemaakt van een combinatie van natuurlijke en synthetische harsen, bijenwas en/of paraffine. Deze ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om een ​​optimale hechting aan het haar te garanderen en tegelijkertijd zacht voor de huid te zijn.

Verscheidenheid aan formuleringen: Xanitalia biedt een gevarieerd assortiment potwas die geschikt zijn voor verschillende huid- en haartypes. Ze kunnen specifieke formuleringen hebben voor de gevoelige huid, dik haar, gevoelige plekken, enz.

Gebruiksaanwijzing: Om Xanitalia-potwas te gebruiken, wordt over het algemeen aanbevolen om de was in een geschikte wasverwarmer te verwarmen totdat deze de ideale consistentie voor toepassing heeft bereikt. Eenmaal verwarmd, wordt de was met een spatel of applicator op de huid aangebracht in de richting van de haargroei.

Effectieve ontharing: Xanitalia-potwassen zijn zo samengesteld dat ze stevig aan het haar hechten en zorgen voor een effectieve ontharing door het haar bij de wortel naar buiten te trekken bij het verwijderen van de was.

Nazorg: Na het ontharen wordt aanbevolen om een ​​verzachtende lotion of vochtinbrengende crème aan te brengen om de huid te kalmeren en eventuele roodheid te verminderen.

Beschikbare maten: Xanitalia potwas is doorgaans verkrijgbaar in verschillende maten om te voldoen aan de behoeften van ontharingsprofessionals. Potten kunnen in grootte variëren van kleine potten voor individueel gebruik tot grotere potten voor salongebruik.

Actieve filters

KIWIEPIL WAX- POT 750 ML

Prijs 9,56 € incl. BTW - 7,90 € BTW excl.

Kiwi Epil wax biedt een effectieve en praktische oplossing voor het ontharen van harsen, waardoor een optimale hechting aan het haar wordt gegarandeerd en de huid wordt verzorgd.

lichaamsontharingsstrips...

Prijs 3,87 € incl. BTW - 3,20 € BTW excl.

Gemakkelijk te gebruiken, gebruiksklare strips, geschikt voor de gevoelige huid.... Ontharingsstrips zijn ontwikkeld voor het lichaam. Ze zijn verkrijgbaar voor de gevoelige huid, met arganolie en aloë vera....

J'Epil...

Prijs 3,75 € incl. BTW - 3,10 € BTW excl.

Gemakkelijk te gebruiken, gebruiksklare strips, geschikt voor de gevoelige huid.... De ontharingsstrips zijn ontwikkeld voor gezicht en wenkbrauwen. Ze zijn verkrijgbaar voor de gevoelige huid, met arganolie en...

J'Epil...

Prijs 3,75 € incl. BTW - 3,10 € BTW excl.

Calendula gezichtsontharingsstrips eenvoudig in gebruik, klaar voor gebruik, geschikt voor de gevoelige huid

Parelmoer wit hars 800 ml

Prijs 10,29 € incl. BTW - 8,50 € BTW excl.

De witte parelwas van het merk Oxann is bestudeerd voor alle soorten zelfs de meest delicate huiden.