Filteren op

Prijs

Prijs

  • 0,00 € - 2,00 €

Verpakking

Verpakking

waspatroon met strips

Patroonwas is een veelgebruikt product bij ontharingstechnieken en biedt een handige en effectieve methode voor het verwijderen van ongewenst haar. Hier is een algemene beschrijving van de patroonwas:

Samenstelling: Patroonwas wordt meestal gemaakt van een combinatie van natuurlijke of synthetische harsen, bijenwas en/of paraffine. Deze ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om een ​​optimale hechting aan het haar te garanderen en tegelijkertijd zacht voor de huid te zijn.

Handig formaat: de was zit in een speciaal ontworpen plastic patroon met een applicatortip. Dit formaat maakt een nauwkeurige en gemakkelijke toepassing van wax op het te waxen gebied mogelijk, waardoor schade en productverlies tot een minimum worden beperkt.

Verscheidenheid aan formuleringen: Er zijn verschillende patroonwasformuleringen die geschikt zijn voor verschillende huid- en haartypes. Sommige cartridges zijn speciaal ontworpen voor de gevoelige huid, terwijl andere bedoeld zijn voor dikker haar of voor gebruik op specifieke delen van het lichaam.

Wijze van gebruik: Om patroonwas te gebruiken, moet u de patroon in een specifieke wasverwarmer verwarmen totdat de was de ideale consistentie voor toepassing heeft bereikt. Vervolgens wordt de was met de applicatortip van de cartridge in de richting van de haargroei op de huid aangebracht.

Effectieve ontharing: De patroonwas hecht stevig aan de haartjes, waardoor effectieve ontharing mogelijk is door de haren bij de wortel eruit te trekken bij het verwijderen van de was met stoffen of papieren stroken.

Nazorg: Na het ontharen wordt aanbevolen om een ​​verzachtende lotion of vochtinbrengende crème aan te brengen om de huid te kalmeren en eventuele roodheid te verminderen.

Beschikbare maten: Waxpatronen zijn verkrijgbaar in verschillende maten om aan de behoeften van de gebruiker te voldoen, van kleine patronen voor individueel gebruik tot grotere patronen voor professioneel salongebruik.

Actieve filters

Waspatroon Talk'épil 100 ml

Prijs 1,09 € incl. BTW - 0,90 € BTW excl.

Talk'épil waspatroon 100 ml Deze patroonwas heeft een crèmetextuur, verrijkt met talk waarvan de absorberende eigenschappen een betere hechting mogelijk maken. Voor gevoelige huid. PATROON VAN 100ML...

Was in komkommerpatroon

Prijs 1,09 € incl. BTW - 0,90 € BTW excl.

De Cucumber cartridge wax is een harswas, een romige wegwerpwas die warm wordt gebruikt, speciaal ontworpen voor professionele ontharing van hoge kwaliteit. Ontworpen voor alle huidtypes, heeft komkommerharswas een...

waspatroon Vertépil 100 ml

Prijs 1,09 € incl. BTW - 0,90 € BTW excl.

waspatroon Vertépil  100 ml VERRIJKT MET CHLOROFYL Deze patroonwas is een gehydrogeneerde was. Verrijkt met chlorofyl, heeft het een vloeibare en ultrazachte textuur waardoor het ideaal is voor de gevoelige huid....