Filteren op

Beschikbaar

Beschikbaar

Prijs

Prijs

  • 4,00 € - 7,00 €

Verpakking

Verpakking

Rol katoenpapier met reliëf

Scarlett Beauty biedt u rollen Wadded-Waffle-onderzoekslakens aan, een innovatief product dat is ontworpen om een ​​hygiënische en comfortabele zorgervaring te bieden. Hier is een gedetailleerde beschrijving van dit product:

1. **Premium Quality Material**: De onderzoekslakens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden optimale zachtheid en comfort voor patiënten. Het materiaal is zorgvuldig geselecteerd vanwege zijn sterkte en duurzaamheid, waardoor betrouwbaar gebruik in verschillende medische omgevingen wordt gegarandeerd.

2. **Wafeltextuur**: De reliëftextuur van de vellen zorgt voor een zacht en absorberend oppervlak, waardoor een betere hechting aan de huid en meer comfort voor de patiënt mogelijk is. Deze speciale textuur helpt ook de opname van vloeistoffen en afscheidingen te verbeteren, waardoor de reinheid en droogheid tijdens medische onderzoeken behouden blijft.

3. **Hygiëne en veiligheid**: Onderzoekslakens met gewatteerde wafel zijn ontworpen om te voldoen aan de strengste hygiënenormen. Ze vormen een beschermende barrière tussen de patiënt en de onderzoekstafel, helpen kruisbesmetting te voorkomen en zorgen voor een schone en veilige omgeving voor medische procedures.

4. **Veelzijdigheid**: deze rol onderzoeksbladen is veelzijdig en kan worden gebruikt in verschillende medische omgevingen, zoals ziekenhuizen, klinieken, dokterspraktijken, centra voor langdurige zorg, enz. Het is geschikt voor een reeks toepassingen, waaronder lichamelijk onderzoek, medische procedures, verpleging en patiëntenzorg.

5. **Gebruiksgemak**: De velrol is eenvoudig af te rollen en naar behoefte te snijden, waardoor hij praktisch en economisch in gebruik is. Het is ook compatibel met de meeste dispensers voor onderzoeksbladen, waardoor een efficiënte distributie en geoptimaliseerd beheer van medische benodigdheden mogelijk is.

Samenvattend is de rol onderzoekslakens met wafelwafel een essentieel product om het comfort, de hygiëne en de veiligheid van patiënten tijdens medische procedures te garanderen. Met zijn reliëfstructuur, premium kwaliteit en veelzijdigheid is het een betrouwbare keuze voor professionals in de gezondheidszorg die op zoek zijn naar hoogwaardige medische benodigdheden.

Actieve filters

Gelijmde onderzoeksbladen...

Prijs 4,90 € incl. BTW - 4,05 € BTW excl.

Gelijmde onderzoeksvellen met micro-reliëf - 100% zuiver witte cellulosewatten. Bespaar door 2 en 4 pakketten te kopen!

ONDERZOEKSBLADJES WAFELS...

Prijs 5,63 € incl. BTW - 4,65 € BTW excl.

Gelijmde onderzoeksbladen met reliëf - 60 cm bespaar door meerdere pakketten te kopen.

rol gelijmd...

Prijs 6,90 € incl. BTW - 5,70 € BTW excl.

Gelijmde wafel onderzoeksbladen - 70 cm Bespaar door meerdere pakketten te kopen!