Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • 1,00 € - 6,00 €

Verpakking

Verpakking

Wegwerpspatel van roestvrij staal en hout

Wegwerp houten spatels:

Materiaal: Houten wegwerpspatels zijn gemaakt van onbehandeld berkenhout of andere houtsoorten. Dit materiaal is natuurlijk, biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk.

Grootte en vorm: Ze zijn meestal verkrijgbaar in verschillende maten en vormen voor verschillende toepassingen voor ontharing of cosmetische toepassingen.

Eenmalig gebruik: Zoals de naam al doet vermoeden, zijn deze spatels ontworpen om slechts één keer te worden gebruikt, wat een optimale hygiëne garandeert en het risico op kruisbesmetting vermindert.

Toepassing: Houten wegwerpspatels worden vaak gebruikt in schoonheidssalons, spa's en thuis voor het aanbrengen van was, crèmes of lotions, maar ook voor het mengen van cosmetische producten.

Verwijdering: Na gebruik kunnen houten spatels worden weggegooid met biologisch afbreekbaar of composteerbaar afval, waardoor ze een milieuvriendelijke optie zijn.

Roestvrijstalen spatels:

Materiaal: roestvrijstalen spatels zijn gemaakt van roestvrij staal, een duurzaam materiaal dat corrosiebestendig en gemakkelijk schoon te maken is.

Duurzaamheid: In tegenstelling tot houten wegwerpspatels zijn roestvrijstalen spatels herbruikbaar en kunnen ze bij goed onderhoud lang meegaan.

Grootte en vorm: Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen om aan verschillende behoeften te voldoen, van kleine spatels voor precieze oppervlakken tot grote spatels voor bredere toepassingen.

Veelzijdig gebruik: roestvrijstalen spatels worden op verschillende gebieden gebruikt, waaronder de cosmetische en medische industrie, maar ook voor koken en bakken.

Onderhoud: Na gebruik kunnen de roestvrijstalen spatels worden gereinigd met warm zeepsop of worden gesteriliseerd, waardoor ze klaar zijn voor toekomstig gebruik.

Actieve filters

Stalen spatel

Prijs 5,25 € incl. BTW - 5,25 € BTW excl.

ontharing, spatel, wegwerp, roestvrijstalen spatel,

Inox spatel 22 cm

Prijs 4,24 € incl. BTW - 3,50 € BTW excl.

Rechte RVS spatel 22 cm ideaal voor het aanbrengen van was in een dunne laag

Houten ontharingsspatel

Prijs 1,84 € incl. BTW - 1,52 € BTW excl.

Houten spatel voor oksels, afgeronde houten bikinilijn, vergemakkelijkt het aanbrengen van was 15 cm