Filteren op

Beschikbaar

Beschikbaar

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • 1,00 € - 185,00 €

Verpakking

Verpakking

Hygiëne-desinfectie

Welkom bij ons assortiment hoogwaardige desinfectieproducten, speciaal ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van de esthetische industrie. Onze selectie desinfectiemiddelen biedt een effectieve en veilige oplossing voor het handhaven van een schone en hygiënische omgeving, essentieel voor de professionele esthetische praktijk.

Elk product in onze desinfectielijn is zorgvuldig samengesteld, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en geavanceerde technologieën om de volledige eliminatie van ziektekiemen, bacteriën en virussen, inclusief de meest resistente ziekteverwekkers, te garanderen.

Of u nu op zoek bent naar oplossingen voor het reinigen en desinfecteren van uw gereedschap, werkoppervlakken of apparatuur, ons assortiment biedt een verscheidenheid aan producten die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Bovendien zijn onze formules zacht voor de huid en milieuvriendelijk, waardoor ze optimale bescherming bieden zonder concessies te doen aan de veiligheid.

Vertrouw op onze desinfectie-expertise om een ​​onberispelijke werkomgeving en voorbeeldige sanitaire praktijken te garanderen. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid met onze esthetische desinfectieproducten en geef uw klanten de gemoedsrust die ze verdienen.

Actieve filters

Hydroalcoholische gel met...

Prijs 4,83 € incl. BTW - 3,99 € BTW excl.

Deze hydroalcoholische gel van klein formaat zorgt voor een perfecte handhygiëne terwijl u profiteert van de bewezen deugden van aloë vera voor de hydratatie van uw huid. Neem hem overal mee naartoe, hij past in een...

Hydro-alcoholische handgel...

Prijs 7,26 € incl. BTW - 6,00 € BTW excl.

Ontsmettende hydroalcoholische gel, speciaal ontwikkeld om de huid van de handen diep te reinigen, waardoor deze beschermd, zacht en aangenaam geparfumeerd blijft.

Alcohol 70% 1 liter

Prijs 5,08 € incl. BTW - 4,20 € BTW excl.

Alcohol  70% 1l is een oplossing die een snelle desinfectie van kleine verzorgingsapparatuur mogelijk maakt en voor antisepsis van een gezonde huid en voor gebaren met een laag risico op infectie.

Ultrasone sterilisator -...

Prijs 185,00 € incl. BTW - 152,89 € BTW excl.

Ultrasoon apparaat voor het effectief reinigen en desinfecteren van klein gereedschap. Ideaal voor schoonheidscentra, tatoeages, pedicures, enz.