Filteren op

Prijs

Prijs

  • 33,00 € - 131,00 €

Verpakking

Verpakking

Anti-aging perfectionerend serum Hydraterende verhelderende regenererende olie

Sampar is een Frans cosmeticamerk dat een scala aan huidverzorgingsproducten aanbiedt, waaronder serums en oliën. Hier volgt een algemene beschrijving van Sampar-serums en -oliën:

Perfecting Serum: Dit serum is ontworpen om de huidtextuur te verbeteren en de verschijning van onvolkomenheden zoals vergrote poriën en rimpels te verminderen. Het bevat meestal hydraterende ingrediënten en botanische extracten om de huid glad te maken en te verhelderen.

Anti-Aging Serum: Dit serum heeft tot doel de tekenen van huidveroudering, zoals rimpels en een verslapte huid, tegen te gaan. Het kan krachtige anti-verouderingsingrediënten bevatten zoals retinol, peptiden en antioxidanten om de collageenproductie te stimuleren en de huid te beschermen tegen schade door omgevingsfactoren.

Intense Moisturizing Serum: Dit serum is ontwikkeld om de vochtarme huid diep te hydrateren. Het kan hyaluronzuren en plantenextracten bevatten om vocht vast te houden en de vochtbalans van de huid te herstellen.

Brightening Serum: Dit serum richt zich op ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie voor een gelijkmatigere, stralende teint. Het kan verlichtende ingrediënten bevatten, zoals vitamine C, kojinezuur en zoethoutextract om de verschijning van donkere vlekken te verminderen.

Makeup Remover Oil: Deze make-up verwijderaarolie is ontworpen om make-up, zelfs waterproof, en onzuiverheden effectief op te lossen en tegelijkertijd de huid te voeden. Het bevat vaak lichte botanische oliën zoals jojoba-olie of zoete amandelolie om zachtjes te reinigen zonder de poriën te verstoppen.

Nourishing Regenerating Oil: Deze olie is geformuleerd om de droge en vochtarme huid diep te voeden. Het kan oliën bevatten die rijk zijn aan essentiële vetzuren, zoals arganolie of avocado-olie, om de huidbarrière te herstellen en de elasticiteit van de huid te verbeteren.

Het is belangrijk op te merken dat de exacte formuleringen kunnen variëren tussen specifieke Sampar-producten, en het wordt aanbevolen om de gebruiksaanwijzing en ingrediëntenlijst van elk product te raadplegen voor gedetailleerde informatie over hun voordelen en eigenschappen.

Actieve filters

L'Impossible C-Rum - Sampar...

Prijs 60,00 € incl. BTW - 49,59 € BTW excl.

Sampar's Impossible c-Rum" is een innovatief serum dat een complete oplossing biedt voor huidrevitalisatie. Dankzij de geavanceerde formule vermindert dit serum de zichtbare tekenen van veroudering, verheldert het de...

Oils in One - Sampar Paris

Prijs 39,00 € incl. BTW - 32,23 € BTW excl.

Een echte cocktail van 8 kostbare oliën, deze zeldzame olie met hyaluronzuur en 93% ingrediënten van natuurlijke oorsprong maakt uw huid voller, hydrateert en verzacht. De niet-vettige afwerking accentueert de...

Sérum Age Antidote - Sampar...

Prijs 62,92 € incl. BTW - 52,00 € BTW excl.

Dit adaptieve serum, een unieke cocktail van vitamine C, bakuchiol, peptiden en hyaluronzuur, voor kinderen van 20 tot 60+, verzacht en vermindert de verschijning van rimpels en fijne lijntjes elke dag. Wilt...