Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • 1,00 € - 13,00 €

Verpakking

Verpakking

Katoen - kompressen - zakdoeken

Scarlett beauty biedt u het Bocoton Bio-assortiment aan, met een heel assortiment hygiëne- en schoonheidsverzorgingsproducten op basis van biologisch katoen:

. Geteeld volgens ambachtelijke methoden.

. Bevat geen meststoffen of chemische bestrijdingsmiddelen.

. Met de hand geoogst.

De producten van Bocoton Bio zijn bedoeld voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige, en bieden meer comfort en een groter houdvermogen. In verschillende vormen, afhankelijk van het gebruik.

Vierkante vorm: In tegenstelling tot traditionele wattenstaafjes die een cilindrische vorm hebben, hebben vierkante wattenstaafjes een rechthoekige of vierkante vorm. Dit maakt ze vaak handiger voor specifieke toepassingen, zoals het aanbrengen van huidverzorgingsproducten of het reinigen van specifieke gebieden.

Absorberend materiaal: Net als gewone wattenstaafjes zijn vierkante wattenstaafjes gemaakt van absorberend katoen. Dit materiaal is zacht en veilig voor gebruik op de gevoelige huid, maar kan ook worden gebruikt voor algemenere schoonmaakwerkzaamheden.

Meerdere toepassingen: vierkante wattenstaafjes zijn veelzijdig en kunnen voor een groot aantal taken worden gebruikt, zoals het aanbrengen van make-up, het verwijderen van nagellak, het reinigen van de oren (let op dat u het wattenstaafje niet in de gehoorgang steekt), het aanbrengen van gezichtsverzorging producten, en nog veel meer.

Verpakking: Ze worden meestal verpakt in dozen of plastic zakken, vaak hygiënisch om ervoor te zorgen dat ze schoon en veilig in gebruik zijn.

Actieve filters

Steriel gaaskompres...

Prijs 2,01 € incl. BTW - 1,90 € BTW excl.

Steriel gaaskompres 7,5x7,5cm 20 stuks Lohmann & Rauscher Stella 3 (35003) Eigenschappen : Kompressen met 8 diktes Dankzij de omgevouwen rand kan het kompres eenmaal uitgevouwen worden gebruikt zonder...

Biologische katoenen...

Prijs 4,83 € incl. BTW - 3,99 € BTW excl.

Bocoton Bio 100% biologische wattenschijfjes ontworpen voor katoenen rechthoekverzorging 8 x 10 cm.

Vliwasoft kompres in...

Prijs 12,10 € incl. BTW - 10,00 € BTW excl.

Vliwasoft kompres in steriel non-woven 7,5x7,5cm (75 x 2) stuks Lohmann & Rauscher