REGARD AGE ANTIDOTE - Sampar Paris

  • C/SPR19120
  • VERBOOST de collageensynthese en hydrateert intensief
  • VERLICHT rimpels en fijne lijntjes & VERBETERT de stevigheid van de oogcontouren
  • Elimineert langdurig donkere kringen en wallen
  • VOORKOMT huidveroudering & VERBETERT de celregeneratie

      Wilt u het Sampar-assortiment aanbieden in uw instituut ? Neem contact met ons op voor de distributievoorwaarden op +32 2 503 35 50.

33,64 €

(27.804793 excl. btw. € + TVA 21%)


27,80 € BTW excl.
Verpakking
Aantal

Minimale afname van het product is 24.

Perfect gelifte ogen in slechts 1 minuut.

Kies 24/7 voor een 360° routine gewijd aan de oogcontouren met deze multifunctionele oogcontourbehandeling.

Speciaal geformuleerd met hyaluronzuur, cafeïne en cederbast.

Deze ambitieuze combinatie van ingrediënten creëert de perfecte synergie rond de oogcontour om de ogen direct glad en fris te maken.

- Breng het equivalent van een rijstkorrel aan op elk oog met ronddraaiende masserende bewegingen. Tik totdat het product volledig is opgenomen.

Waarom wij het zo lekker vinden

Een synergie van zeer geconcentreerde antiverouderende actieve ingrediënten: Cafeïne + Vitamine C + IJswijn + Hyaluronzuur. 

100% gericht op de oogcontour: de dunste zone en de zone die het meest vatbaar is voor vroegtijdige veroudering

Een ultrafrisse, verzachtende geltextuur 

Gladgestreken, frisse en gerevitaliseerde ogen vanaf het 1e gebruik

Veganistische formule 

86/100 (uitstekend) op Yuka

Voor alle donkere kringen en huidtypes

  Actieve ingrediënten

Cafeïne [2%], een vasculair tonicum met een laag moleculair gewicht, dringt door tot in de lederhuid waar zich bloedvaatjes bevinden om ze te verkleinen, waardoor donkere kringen verminderen en de microcirculatie wordt gestimuleerd, wat wallen vermindert. 

Hyaluronzuur [3%], afkomstig van de fermentatie van tarwe, transporteert tot 1000 keer zijn gewicht in water naar de verschillende lagen van de huid om het natuurlijke vochtverlies bij het ouder worden te compenseren. Het helpt de hydratatie van de huid op peil te houden door een beschermende barrière te creëren en vermindert fijne lijntjes en rimpels rond de ogen, een gebied dat zeer kwetsbaar is voor vroegtijdige veroudering.

IJswijn [1%], ultrageconcentreerd in polyfenolen, heeft een liftend en verstrakkend effect. Het vermindert de diepte van rimpels aanzienlijk.

Vitamine C [2%], die de celactiviteit stimuleert voor een onmiddellijk verstrakkend effect, verbetert de elasticiteit van de huid en werkt diep in op rimpels.

-AQUA/WATER/EAU. GLYCERIN. ACACIA SENEGAL GUM. BAKUCHIOL. CAFFEINE. CYCLODEXTRIN. PROPANEDIOL. BENZYL ALCOHOL. SUCROSE PALMITATE. CARBOMER. AMINOMETHYL PROPANOL. CEDRUS ATLANTICA BARK EXTRACT. CAESALPINIA SPINOSA GUM. TOCOPHERYL ACETATE.ALCOHOL.RHIZOBIAN GUM. ETHYLHEXYLGLYCERIN. GLYCERYL LINOLEATE. AESCULUS HIPPOCASTANUM (HORSE CHESTNUT) BARK EXTRACT. PARFUM (FRAGANCE). JUGLANS REGIA (WALNUT) SEED EXTRACT. HYDROGENATED PHOSPHATIDYLCHOLINE. PHYTOSTEROLS. MALTODEXTRIN. CHOLESTEROL. MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE. SODIUM HYALURONATE. WINE. CITRIC ACID. POTASSIUM SORBATE.

Hoe te gebruiken ?

Breng het equivalent van een rijstkorrel aan op elk oog met behulp van cirkelvormige massages.

Klop totdat het product volledig is opgenomen.

Capaciteit15 ml

C/SPR19120

Specifieke referenties

ean13
3443551191204

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.