PEELING NEW SKIN - Sampar Paris

  • C/SPR19300

De opperhuid EXFOLIEREN & REVITALISEREN 

DETOXIFIEERT & PURIFIEERT de huid grondig 

REJUVENATEERT & REHYDRATEERT de huid

Brengt de vette, vermoeide en gestresste huid in balans.

 Wilt u het Sampar-assortiment aanbieden in uw instituut ? Neem contact met ons op voor de distributievoorwaarden op +32 2 503 35 50.

38,24 €

(31.599256 excl. btw. € + TVA 21%)


31,60 € BTW excl.
Verpakking
Aantal

Minimale afname van het product is 24.

Deze enzymatische peeling, rijk aanandelzuur, glycolzuur en enzymen, lost intercellulair cement en onzuiverheden op voor een nieuwe, stralende huid in slechts 1 minuut.

De opperhuid EXFOLIEREN & REVITALISEREN 

-DETOXIFIEERT & PURIFIEERT de huid grondig 

-REJUVENATEERT & REHYDRATEERT de huid

-Brengt een vette, vermoeide en gestresste huid in balans;

Actieve ingrediënten

#1 Amandelzuur [10%], een AHA afkomstig van amandelen, zorgt voor een niet-mechanische, minder schurende exfoliatie van het oppervlak die dode cellen verwijdert die de poriën verstoppen. Het activeert de celvernieuwing, rehydrateert en verheldert de huid, terwijl deze weer in balans wordt gebracht. 

#3 Enzymen [4%], afkomstig van papaja en ananas, dragen bij aan een diepe exfoliatie, herstellen de huid en bevorderen tegelijkertijd de collageensynthese voor een stevigere, gezondere huid. 

AQUA/WATER/EAU. MANDELJAZUUR. GLYCERINE. DECYL GLUCOSIDE. GLYCOLICZUUR. POLYSORBAAT 20. ACRYLATEN/C10-30 ALKYLACRYLAAT-CROSSPOLYMEER. COCAMIDOPROPYL BETAÏNE. XANTHAN GOM. PARFUM. PROPYLEENGLYCOL. MALTODEXTRINE. NATRIUMBENZOAAT. COCO-GLUCOSIDE. GLYCERYLOLEAAT. NATRIUMHYDROXIDE. BROMELAAN. BACILLUS FERMENT. PAPAIN.

Een perfecte synergie van AHA's en fruitenzymen voor enzymatische, niet-agressieve exfoliatie, aan de oppervlakte en diep van binnen.

Verwijdert en vermindert alle soorten onvolkomenheden: dode cellen, puistjes, verwijde poriën, ruwheid, enz.

Enzym- en graanvrije formule 

3in1: aanbrengen als masker, afspoelen als reiniger, werken als peeling 

Werkt snel: gezond uitziende huid in slechts 1 minuut

Veganistische formule

86/100 (uitstekend) op Yuka

Voor alle huidtypes, zelfs gevoelige of droge huid 

Hoe te gebruiken ?

Emulgeer het product vóór het eerste gebruik en test het in de elleboogholte om de tolerantie voor het product te beoordelen.

Emulgeer het product in de palm van je hand. 1 tot 2 keer per week aanbrengen op het hele gezicht op een schone huid, waarbij u de oogcontour vermijdt. Laat het slechts 1 minuut inwerken als een masker. Spoel grondig af met schoon water. Droog zonder wrijven.

Waarschuwing: vanwege de aanwezigheid van AHA's die fotosensibiliserende eigenschappen hebben, mag het product alleen 's avonds worden aangebracht.

Er kan een gevoel van warmte op de huid ontstaan, dit zijn de ingrediënten die beginnen te werken. Als dit gevoel echter aanhoudt, spoel dan af met veel schoon water.

C/SPR19300

Specifieke referenties

ean13
3443551193000

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.