Masque Révélateur d'Eclat - Sampar Paris

  • C/SAM14070

Dit detox-reinigingsmasker voor de gecombineerde tot vette huid is geformuleerd met kaolien en absorbeert onzuiverheden, vernauwt de poriën en zuivert voor een opnieuw gebalanceerde en gezonde huid.

Wilt u het Sampar-assortiment aanbieden in uw instituut ? Neem contact met ons op voor de distributievoorwaarden op +32 2 503 35 50

29,00 €

(23.966942 excl. btw. € + TVA 21%)


23,97 € BTW excl.
Verpakking
Aantal

Voordelen.

ABSORBERT onzuiverheden

Reinigt de huid op milde wijze

ZUIVERT en geeft de huid een fluweelzachte finish

STRAKKE poriën

HERBALANCEERT de gecombineerde tot vette huid.

Actieve stoffen en ingrediënten.

Kaolien absorbeert alle onzuiverheden van de huid, vernauwt de poriën en matteert.

Zink reguleert talg, herstelt en verzacht ontstekingen.

Essentiële olie van geranium werkt in perfecte synergie met het Urban Advance-complex om de huid nauwkeurig te zuiveren en te ontgiften.

Het Urban Advance-complex, een krachtig antioxidant- en anti-vervuilingsschild, reset de vitale functies van de huid en verhoogt de effectiviteit van de actieve ingrediënten van SAMPAR die geprofileerd zijn om in het hart van de cellen te werken.

AQUA/WATER/EAU. KAOLIN. PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (ZOETE AMANDEL) OLIE. CETEARYL ALCOHOL. GLYCERYL STEARAAT. CETEARETH-20. TILIA CORDATA BLOEMWATER. BENZYL ALCOHOL. PELARGONIUM GRAVEOLENS OLIE. ZINK PCA. BUTYLEENGLYCOL. NATRIUMCITRAAT. ETHYLHEXYLGLYCERINE. CITRONELLOL. KAMFER. GERANIOL. GLYCERINE. LACTITOL. XYLITOL. LINALOOL. TOCOPHERYLACETAAT. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) ZAADCAKE-EXTRACT. CITRAL. CITROENZUUR. PENTYLEENGLYCOL. MENTHA PIPERITA (PEPERMUNT) BLOEM/BLAD/STEEMEXTRACT. KALIUMSORBAAT. NATRIUMBENZOAAT. LIMONEEN.

Waarom we er dol op zijn

Snelle installatie = 10 min toptijd

Formule geconcentreerd in essentiële oliën: frisheid, detox, zuiverheid

Rijk aan kaolien (witte klei): controle van de talgafscheiding

93% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Hoe te gebruiken ?

1 tot 2 keer per week een dunne laag aanbrengen op een perfect gereinigd gezicht, waarbij u de oogcontour vermijdt. Laat het 10 minuten intrekken en spoel het daarna af met lauw water.

DE TIP VAN SAMPAR: het Radiance Revealing Mask kan ook worden gebruikt als aanvullende behandeling van onvolkomenheden en kan het een nacht laten zitten.

C/SAM14070

Specifieke referenties

ean13
3443551140707

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.