Masque 'EAU' Secours ! - Sampar Paris

  • C/SAM14292

Dit dorstlessende hydrogelmasker combineert de onmiddellijke effectiviteit van een masker en de intensiteit van een serum en maakt de dorstige huid voller en rehydrateert voor een zachte, stralende huid gedurende 120 uur!

Wilt u het Sampar-assortiment aanbieden in uw instituut ? Neem contact met ons op voor de distributievoorwaarden op +32 2 503 35 50.

9,00 €

(7.438017 excl. btw. € + TVA 21%)


7,44 € BTW excl.
Verpakking
Aantal

Voordelen

HYDRATEERT onmiddellijk de dorstige huid

VOORKOMT uitdroging

VERZACHT de huid vanaf de eerste minuut van het aanbrengen.

VERFRAAIT & VERLICHT de huid.

Actieve stoffen en ingrediënten.

Het Smart AMF Complex (ArtificialMoisturizingFactor), een complex van gepatenteerde hydraterende actieve ingrediënten, versterkt de barrièrefunctie van de huid, vermindert waterverlies en houdt de hydratatie tot 120 uur op peil!

Resveratrol, een krachtige antioxidant voor een betere huidbescherming

Niacinamide, bekend om zijn verzachtende en balancerende eigenschappen

Het Urban Advance Complex, een krachtig antioxidant- en anti-vervuilingsschild, reset de vitale functies van de huid en verhoogt de effectiviteit van de actieve ingrediënten van SAMPAR die geprofileerd zijn om in het hart van de cellen te werken.

AQUA/WATER/EAU. BUTYLEENGLYCOL. GLYCERINE. NIACINMIDE. CETYL ETHYLHEXANOAAT. CITRUS PARADISI (GRAPEFRUIT) FRUITEXTRACT. CERATONIA SILIQUA-GOM. CHONDRUS CRISPUS-POEDER. GLYCERYL STEARAAT. CELLULOSE GOM. PANTHENOL. POLYACRYLAAT-13. POLYISOBUTEEN. ADENOSINE. DIPOTALSIUM GLYCYRRHIZAAT. POLYSORBAAT 20. RESVERATROL. SILICIA. SALIX ALBA (WILGEN) SCHORSEXTRACT. ORIGANUM VULGARE BLADEXTRACT. CHAMAECYPARIS OBTUSA BLADEXTRACT. 1,2-HEXAANDIOL. AMMONIUM ACYLOYLDIMETHYLTAURAAT/VP COPOLYMEER. POLYQUATERNIUM-51. LACTOBACILLUS/SOJA-GIST-EXTRACT. EXTRACT VAN KANEELKASSIASCHORS. SCUTELLARIA BALCALENSIS WORTELEXTRACT. PORTULACA OLERACEA-EXTRACT. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) ZAADCAKE-EXTRACT. MENTHA PIPERITA (PEPERMUNT) EXTRACT. LACTITOL. XYLITOL. DISODIUM-EDTA. FENOXYETHANOL. CITRONELLOL. GERANIOL. CINNAMELALCOHOL. CITRAL. EUGENOL. LINALOOL. CI 17200 (ROOD 33).

Waarom we er dol op zijn

2-delig masker voor een optimale en aangepaste positionering

De onmiddellijke effectiviteit van een masker met de intensiteit van een serum

Praktisch formaat: zakje met één dosis om overal mee naartoe te nemen

Voor een spa-achtig moment, waar u ook bent.

Ideaal voor de dorstige huid zonder hydratatie.

Hoe te gebruiken ?

Plaats het masker op een schoon gezicht en verwijder de stijve beschermfolie. Pas aan en laat 20 tot 30 minuten staan. Verwijder het masker voorzichtig. Als er nog serum achterblijft, masseer dan om door te dringen.

C/SAM14292

Specifieke referenties

ean13
3443551142923

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.