Instant Lift Cosmakeup - Sampar Paris

  • C/SPR19200

Geconcentreerd met aanspannende actieve ingrediënten, vervaagt deze gerichte liftende behandeling met spectaculaire onmiddellijke resultaten en langdurige anti-verouderingswerking rimpels, fijne lijntjes en wallen onder de ogen in slechts een paar minuten. Speciaal ontworpen om in te werken op plekken die stevigheid en frisheid hebben verloren.

Wilt u het Sampar-assortiment aanbieden in uw instituut ? Neem contact met ons op voor de distributievoorwaarden op +32 2 503 35 50.

40,89 €

(33.789256 excl. btw. € + TVA 21%)


33,79 € BTW excl.
Verpakking
Aantal

Minimale afname van het product is 24.

Voordelen

LIFTE & SMOOTH plaatselijk rimpels en fijne lijntjes

VERJONGEN & REPULP de huid onmiddellijk.

Actieve stoffen en ingrediënten.

Argireline [2%], hexapeptide, bevriest dynamische rimpels en stimuleert de productie van collageen om een ​​gladde huid te behouden en veroudering tegen te gaan.

Hyaluronzuur [1%] transporteert tot 1000 keer zijn gewicht aan water naar de verschillende lagen van de huid. Het helpt de hydratatie van de huid te behouden door een beschermende barrière te creëren voor een stevigere, vollere en gladdere huid.

IJswijn [1%], een liftend complex met een hoge concentratie aan antioxidanten, stimuleert de celregeneratie, vermijdt oxidatieve stress en lift en vermindert rimpels onmiddellijk.

AQUA (WATER). MAGNESIUM ALUMINIUM SILICAAT. PARFUM (GEUR). BENZYL ALCOHOL. CAESALPINIA SPINOSA-GOM. NATRIUMSILICAAT. CARBOMER. ETHYLHEXYLGLYCERINE. HYALURONZUUR. CALCIUM NATRIUMFOSFOSILAAT. MALTODEXTRINE. CAPRYLYLGLYCOL. WIJN. ACETYLHEXAPEPTIDE-8. CI77491. CI77492.

Waarom we er dol op zijn

Een synergie van hooggeconcentreerde, liftende actieve ingrediënten: Argireline + Hyaluronzuur + IJswijn.

Een onmiddellijk liftend effect: lokaal verzacht rimpels en fijne lijntjes.

Veganistische formule, 93/100 (uitstekend) op Yuka.

Hoe te gebruiken ?

Breng na de gebruikelijke routine (verzorging en make-up) een kleine hoeveelheid product aan op het gezicht zonder de uitdrukking te veranderen.

Tik vervolgens zachtjes en snel alleen op de beoogde gebieden, bijvoorbeeld rimpels en fijne lijntjes die gladgestreken moeten worden.

Ventileer en laat drogen zodat het product droogt.

C/SPR19200

Specifieke referenties

ean13
3443551192003

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.