Sérum Age Antidote - Sampar Paris

  • C/SAM19110

Dit adaptieve serum, een unieke cocktail van vitamine C, bakuchiol, peptiden en hyaluronzuur, voor kinderen van 20 tot 60+, verzacht en vermindert de verschijning van rimpels en fijne lijntjes elke dag.

Wilt u het Sampar-assortiment aanbieden in uw instituut ? Neem contact met ons op voor de distributievoorwaarden op +32 2 503 35 50.

130,00 €

(107.44 excl. btw. € + TVA 21%)


107,44 € BTW excl.
Verpakking
Aantal

Voordelen

MAAKT fijne lijntjes en rimpels glad

HERDENSIEF & VERSTEVIGT de huid

VERMINDERT zichtbaar de verschijning van fijne lijntjes en rimpels

HYDRATEERT de huid zichtbaar en langdurig.

HERVERSIFICEERT & HERSTELT het macro-reliëf van de huid.

VERLICHT & VERENIGT de teint.

Actieve stoffen en ingrediënten

Vitamine C [10%] verhoogt de celactiviteit voor een onmiddellijk verstevigend effect, verbetert de elasticiteit van de huid en werkt diep in op rimpels.

Hyaluronzuur [5%] transporteert tot 1000 keer zijn gewicht aan water naar de verschillende lagen van de huid. Het helpt de hydratatie van de huid te behouden door een beschermende barrière te creëren voor een stevigere, vollere en gladdere huid.

Bakuchiol [1%] verhoogt de collageenproductie en herstelt de elasticiteit van de huid. Het is van plantaardige oorsprong en activeert de celregeneratie, herstelt de huidbalans en vermindert de tekenen van veroudering zonder de opperhuid te irriteren of te sensibiliseren.

Peptiden [2%] verminderen de diepte en lengte van rimpels door de celvernieuwing te stimuleren.

AQUA/WATER/EAU. GEHYDROGENEERDE POLYISOBUTEEN. GLYCERINE. NIACINMIDE. POLYMETHYLSILSESQUIOXAAN. ALCOHOL. TOCOPHERYLACETAAT. ISOHEXADECAAN. SUCROSE PALMITAAT. DIMETHICONE/DIVINYLDIMETHICON/SILSESQUIOXAAN CROSSPOLYMEER. GLYCERYL STEARAAT. POLYSILICONE-11. BAKUCHIOL. NEOPENTYL GLYCOL DIHEPTANOAAT. BENZYL ALCOHOL. BUTYLEENGLYCOL. GEHYDROGENEERDE FOSFATIDYLCHOLINE. PARFUM (GEUR). ERYTHRITOL. ISODODECAAN. ALLANTOÏNE. GLYCERYLLINOLAAT. AMMONIUMACRYLOYLDIMETHYLTAURAAT/VP COPOLYMEER. GEHYDROGENEERDE KOKOSOLIE. POLYSORBAAT 20. POLYSORBAAT 80. CAESALPINIA SPINOSA GOM. ETHYLHEXYLGLYCERINE. CHOLESTEROL. DISODIUMACETYL GLUCOSAMINEFOSFAAT. MAGNESIUMASCORBYLFOSFAAT. LECITHINE. ADENOSINE. HYALURONZUUR. MALTODEXTRINE. KALIUMSORBAAT. NATRIUMBENZOAAT. HOMARINE HCL. CITROENZUUR. WIJN.

Waarom houden we ervan?

Een synergie van hooggeconcentreerde actieve ingrediënten tegen veroudering: bakuchiol + peptiden + vitamine C + hyaluronzuur

5in1 serum: glans, hydratatie, anti-aging, anti-rimpel, anti-donkere vlekken

10% vitamine C: geconcentreerder dan de meeste behandelingen

Een glansconcentraat met de combinatie van vitamine C en bakuchiol

Adaptieve zorg voor alle behoeften, alle leeftijden en alle huidtypes: preventief tussen 20 en 30 jaar oud, curatief tussen 30 en 60 jaar +

Een lichte textuur zonder een vettig laagje op de huid.

Een doseerfles die de optimale dosering geeft.

Verhoogt de effectiviteit van volgende behandelingen.

Hoe te gebruiken ?

Elke ochtend en/of avond gelijkmatig aanbrengen op een perfect gereinigd gezicht, hals en decolleté tot het volledig is opgenomen.

Compleet met een geschikte vochtinbrengende crème.

C/SAM19110

Specifieke referenties

ean13
3443551191105

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.