L'Impossible C-Rum - Sampar Paris

  • C/SAM14350

Sampar's Impossible c-Rum" is een innovatief serum dat een complete oplossing biedt voor huidrevitalisatie. Dankzij de geavanceerde formule vermindert dit serum de zichtbare tekenen van veroudering, verheldert het de teint en verbetert het de huidtextuur. Het is ontworpen voor snelle opname en maximale effectiviteit, waardoor een luxueuze en hoogwaardige huidverzorgingservaring wordt geboden.

Wilt u het Sampar-assortiment aanbieden in uw instituut ? Neem contact met ons op voor de distributievoorwaarden op +32 2 503 35 50.

30,00 €

(24.796777 excl. btw. € + TVA 21%)


24,80 € BTW excl.
Verpakking
Aantal

Voordelen

BEHOUDT & HERSTELt de stevigheid van de huid

VERMINDERT zichtbaar de verschijning van fijne lijntjes en rimpels

HYDRATEERT de huid zichtbaar en langdurig

HERVERSIFICEERT & HERSTELT het macro-reliëf van de huid

VERLICHT & VERENIGT de teint

Actieve stoffen en ingrediënten

SYR Peptide (Skin Youth Reverse Peptide) herstructureert de huidbarrière en helpt diepe rimpels na verloop van tijd glad te strijken, zelfs bij vrouwen die roken.

Glucosamine-6 ​​zorgt voor volume en hydratatie van de huid.

CLE (LipoEncapsulated C-vitamine) werkt in het hart van de cel om de jeugdige huid weer te laten verschijnen en de verschijning van rimpels te verminderen.

Adenosine neutraliseert de dermocontracties die verantwoordelijk zijn voor expressielijnen.

AQUA/WATER/EAU. GEHYDROGENEERDE POLYISOBUTEEN. GLYCERINE. CYCLOMETHICOON. POLYMETHYLSILSESQUIOXAAN. ISOHEXADECAAN. TOCOPHERYLACETAAT. GLYCERYL STEARAAT. SUCROSE PALMITAAT. DIMETHICONE/DIVINYLDIMETHICON/SILSESQUIOXAAN CROSSPOLYMEER. POLYSILICONE-11. ALCOHOL. SMITHSONIET-EXTRACT. BENZYL ALCOHOL. BUTYLEENGLYCOL. ERYTHRITOL. ALLANTOÏNE. MANGAAN GLUCONAAT. GEHYDROGENEERDE KOKOSOLIE. POLYSORBAAT 20. POLYSORBAAT 80. GLYCERYL LINOLEAAT. AMMONIUMACRYLOYLDIMETHYLTAURAAT/VP COPOLYMEER. ETHYLHEXYLGLYCERINE. PARFUM (GEUR). DIMETHICOON. DISODIUMACETYL GLUCOSAMINEFOSFAAT. GEHYDROGENEERDE FOSFATIDYLCHOLINE. MAGNESIUMASCORBYLFOSFAAT. FENYL TRIMETHICONE. POLYETHYLEEN. LECITHINE. ADENOSINE. LACTITOL. XYLITOL. HYALURONZUUR. KALIUMSORBAAT. NATRIUMBENZOAAT. HOMARINE HCL. CITROENZUUR.

Waarom houden we ervan?

Adaptief: preventief tussen 20 en 30 jaar, curatief tussen 30 en 60 jaar+

5in1 serum: tijdbesparend en resultaat op de huid

Een shotje vitamine C: geconcentreerder dan de meeste behandelingen (5%)

Een lichte textuur zonder een vettig laagje op de huid.

Hoe te gebruiken ?

Breng elke ochtend en/of avond twee pompjes gelijkmatig aan op een perfect gereinigd gezicht, hals en decolleté.

Laat enkele seconden drogen.

De huid is dan klaar voor de gebruikelijke vochtinbrengende gezichtsbehandeling. DE SAMPAR TIP Gebruik Impossible C-Rum na de reinigingsstap. De volgende behandelingen worden versterkt en daardoor effectiever.

C/SAM14350

Specifieke referenties

ean13
3443551143500

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.