Mine d Or - Sampar Paris

  • C/SAM14380

Mine d'Or is de vochtinbrengende crème met dubbel zoneffect die de teint onmiddellijk verwarmt en dag na dag een natuurlijke, gezonde glans onthult... Zonder zelfbruiner! De uitzonderlijke formule, verrijkt met lichtreflecterende mineralen, houdt de hydratatie 24 uur lang in stand, versterkt de zelfbescherming van de huid tegen UV-straling door veroudering, bereidt de bruine kleur voor en verlengt deze.

  + 32% GESYNTHESISEERDE MELANINE IN 14 DAGEN

Wilt u het Sampar-assortiment aanbieden in uw instituut ? Neem contact met ons op voor de distributievoorwaarden op +32 2 503 35 50.

29,00 €

(23.966942 excl. btw. € + TVA 21%)


23,97 € BTW excl.
Verpakking
Aantal

Voordelen: Direct een ZONNIGE teint dankzij de getinte formule zonder zelfbruiner

1. GEEFT geleidelijk een natuurlijke bruine kleur

2. VOORBEREIDT, VERBETERT EN VERLENGT uw bruine kleur, dag na dag

3. HYDRATEERT de huid intensief gedurende 24 uur

4. VERFRAAIT & VERLICHT de teint

Actieve stoffen en ingrediënten:

1. Goudglansmineralen verlichten en verwarmen de teint voor een resultaat dat zowel zichtbaar als natuurlijk is.

2. Promelanotrope peptiden en Cimicifuga Racemosa, Indiaanse geneeskrachtige wortel, stimuleren op natuurlijke wijze de productie en synthese van melanine.

3. Het hydrocomplex helpt de elasticiteit, soepelheid en hydratatie te behouden, herstelt en versterkt de hydrolipidenfilm van de huid.

4. Het Urban Advance-complex, een krachtig antioxidant- en anti-vervuilingsschild, reset de vitale functies van de huid en verhoogt de effectiviteit van de actieve ingrediënten van SAMPAR die geprofileerd zijn om in te werken in het hart van de cellen.

AQUA/WATER/EAU. GLYCERINE. IMPERATA CYLINDRICA WORTELEXTRACT. NATRIUMPOLYACRYLAAT. DIMETHICOON. IJZEROXIDE. FENOXYETHANOL. MICA. ERYTHRITOL. SOJA GLYCERIDEN. DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMEER. SILICONDIOXIDE. CETYLALCOHOL. CHLOORFENESINE. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BOTER. GEHYDROGENEERDE KOKOSOLIE. ISOPROPYL PALMITAAT. PARAFFINUM LIQUIDUM. PEG-2 STEARAAT. STEARYLALCOHOL. OLUS-OLIE. CIMICIFUGA RACEMOSA WORTELEXTRACT. CETEARETH-25. NATRIUMSTEAROYLACTYLAAT. BUTYLEENGLYCOL. TOCOPHERYLACETAAT. NATRIUM LACTAAT. PARFUM (GEUR). NATRIUM STEARAAT. AESCULUS HIPPOCASTANUM (PAARDENKASTANJE) EXTRACT. LACTITOL. XYLITOL. CAPRYLYLGLYCOL. CARBOMER. NATRIUM CARBOXYMETHYL BETAGLUCAAN. PENTYLEENGLYCOL. GLYCINE SOJA (SOJA) STEROLEN. POLYQUATERNIUM-39. NATRIUMBENZOAAT. KALIUMSORBAAT. MENTHA PIPERITA (PEPERMUNT) EXTRACT. POLYDATINE GLUCOSIDE. HYALURONZUUR. HOMARINE HCL. CARNOSINE. MELKZUUR. HYDROXYPROPYLBISPALMITAMIDE MEA. ACRYLATEN/C10-30 ALKYL ACRYLAAT CROSSPOLYMEER. NATRIUMBENZOAAT. ETHYLHEXYLGLYCERINE. DEXTRAN. ACETYLHEXAPEPTIDE-1. TOCOFEROL. HELIANTHUS ANNUUS ZAADOLIE

Waarom houden we ervan?

Voor een onmiddellijke en geleidelijke bruining

Modulaire en verstelbare dekking en schaduw

Universeel: alle huidtinten, alle huidtypes

Multifunctioneel: vochtinbrengende crème, CC-crème, markeerstift, basis

Geen zon, geen zelfbruiner

2in1: make-up & verzorging

91% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Hoe te gebruiken

1. Gelijkmatig aanbrengen op gezicht, hals en decolleté, op een schone huid.

2. Gebruik alleen of na uw gebruikelijke vochtinbrengende crème.

Let op: Mine d’Or is geen zelfbruiner. De intensiteit van de natuurlijke bruine kleur die u na een week gebruik krijgt, hangt sterk af van het fototype van uw huid en haar aanleg om op natuurlijke wijze melanine te produceren.

DE SAMPAR TIP: kan ook gebruikt worden als make-upbasis en/of highlighter

C/SAM14380

Specifieke referenties

ean13
3443551143807

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.