Primo blauwe chlorofyl afpelbare parelwas

  • C/XA-CT01V

Waxparels zijn strookvrije was die op milde en relatief pijnloze wijze haartjes van de huid verwijdert.

De was helpt de huidporiën te verwijden en verwijdert voorzichtig de haarwortels zonder de huid te irriteren.

11,50 €

(9.5 excl. btw. € + TVA 21%)


9,50 € BTW excl.
Verpakking
Aantal

Minimale afname van het product is 12.

Xanitalia Wax Beads is een strookvrije wax die zacht en relatief pijnloos haartjes van de huid verwijdert. De was helpt de huidporiën te verwijden en verwijdert voorzichtig de haarwortels zonder de huid te irriteren. De wax is te gebruiken bij lage temperaturen, waardoor je jezelf niet verbrandt bij het aanbrengen. De wax is ideaal voor gevoelige plekken zoals de bikinilijn, oksels en gezicht.

De was is gemakkelijk aan te brengen, scheurt niet bij het uitharden en is zacht en elastisch om mee te werken. Breng eenvoudig een dun laagje aan voor een vrijwel perfect resultaat en je zult merken dat je minder vaak hoeft te waxen dan normaal, omdat de wax de haartjes voorzichtig vanaf de wortels verwijdert.

U zult merken dat uw huid na de behandeling zacht en soepel aanvoelt en dat uw poriën klein en gesloten blijven. De wax is zeer zacht voor de huid en je krijgt bij elk gebruik uitstekende resultaten, zelfs op kleine haartjes.

Functies:

- zachte en elastische kralen voor zachte ontharing

- Flexibel en zacht, gemakkelijk om mee te werken

- Gebruik zonder banden

- Ideaal voor de gevoelige huid, geschikt voor het hele lichaam

- Vangt zelfs zeer kleine en korte haartjes op.

Gebruik:

1: Verwarm de wasbonen in een wasverwarmer tot ze volledig gesmolten zijn en een romige, gladde consistentie hebben.

2: Controleer vóór gebruik de temperatuur van de was om het risico op letsel door te hoge temperaturen te minimaliseren. Breng bijvoorbeeld een kleine hoeveelheid aan op uw pols.

3: Gebruik een spatel om een ​​dunne, gelijkmatige laag aan te brengen in de richting van de haargroei, waarbij aan de uiteinden een iets dikkere laag overblijft, zodat je de wax gemakkelijker kunt vasthouden als je deze wilt verwijderen.

4: Wacht tot de was is afgekoeld. Til het uiteinde van de waslaag voorzichtig op, houd deze met uw vingers tegen de huid en verwijder de was met snelle bewegingen in de tegenovergestelde richting van de haargroei.

5: Zodra de was verdwenen is, plaatst u de hond op de huid om het gebied te kalmeren. Gebruik een verzorgingsproduct om alle waxresten te verwijderen en de huid te verzorgen. LET OP: Gebruik wax alleen op een droge huid en niet op geïrriteerde of beschadigde huid, zweren of huiduitslag, puistjes of spataderen die op de huid uitsteken.

Ingrediënten: Glycerylrosinaat, Parraffinum Liquidum, Titaniumdioxide, CI 26100

Inhoud: 1000 gram.

XANITALIA
C/XA-CT01V

Specifieke referenties

ean13
8019622129046

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.