Melk na rustgevende laserbehandeling

  • C/ISO-LASER-200

LASERREPARATIELOTION

Emulsie met bètaglucaan dat de natuurlijke afweerprocessen van de huid stimuleert, allantoïne met herstellende werking en vitamine E.

met antioxiderende werking, ook verrijkt met andere hydraterende, verzachtende en verzachtende actieve ingrediënten zoals Aloë en Slijm van

27,90 €

(23.057851 excl. btw. € + TVA 21%)


23,06 € BTW excl.
Aantal

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

- HYDRATERENDE EN VERZACHTENDE WERKING

- ANTIOXIDANT ACTIE

- SYNERGIE VAN ACTIEVE INGREDIËNTEN

- REPARATIEACTIE ACTIE

- WERKING VAN HET ACTIEVE INGREDIËNT

Acetyltetrapeptide-15

Bètaglucaan

(Betaglucan) Vermindert zenuwreacties op externe stimuli. NBepaalt de verhoging van de tolerantiedrempel van de huid. Het heeft een kalmerende werking door de hyperactiviteit van de huid veroorzaakt door externe factoren te verminderen.

Stimuleert de cellen van het immuunsysteem en de natuurlijke afweerprocessen van de huid. Het heeft een hydraterende werking.

Allantoïne

(Allantoïne) Heeft een hydraterende en verzachtende werking. Het stimuleert natuurlijke weefselherstelprocessen, waardoor de huid zacht, elastisch en fluweelachtig wordt en wordt beschermd tegen externe agressies.

Calendula Mucilage (Calendula officinalis-bloemextract) Heeft ontstekingsremmende, verzachtende, hydraterende en voedende werking.

Aloë

(Aloë barbadensis-extract) Het heeft een hydraterende, regenererende en verzachtende kracht.

Vitamine E

(Tocoferol) Het heeft een intense antioxiderende werking en beschermt de huid tegen huidveroudering door de vorming van vrije radicalen.

Gebruik: breng de spray-emulsie aan het einde van de LASER-behandeling aan op de behandelde plekken. Wij raden de klant aan om het thuis te gebruiken om de regeneratieve, hydraterende en beschermende werking van de behandelde huid te intensiveren.

Ingrediënten: Aqua (water), Calendula officinalis-bloemextract, Aloë barbadensis-extract, betaglucan, acetyltetrapeptide-15, allantoïne, tocoferol, Helianthus annuus (zonnebloem) zaadolie, glycerine, xanthaangom, propyleenglycol, cetearylisononanoaat, cetearylalcohol, mannitol, Glycerylstearaat, Cetylpalmitaat, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Melkzuur, Natriumcitraat, Tetranatrium EDTA, Imidazolidinyl Lurea, Kaliumsorbaat.

C/ISO-LASER-200

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.