Professioneel esthetisch apparaat - gezichtsverzorging - Face Synergy

  • R/Facesynergy

Face Synergy biedt een reeks effectieve technologieën met als doel onzuiverheden te elimineren, de epidermis van het gezicht diep te reinigen, te voeden en te verstevigen, om nee te zeggen tegen chronoaging en photoaging.

Met de klantengeheugenkaart (bankkaartformaat) kan de verwerking worden opgeslagen.

Aantal

Macrocam x200

Het is mogelijk om de kwaliteit van de huid te onderzoeken in de gebieden van het gezicht waarop moet worden ingegrepen om het juiste verloop van de behandelingen vast te stellen. Het wordt ook gebruikt aan het einde van de behandeling om de resultaten te controleren. Het biedt ook de mogelijkheid om voor en na afbeeldingen op te slaan.

Hydratatiecontrole

De functie maakt het mogelijk om het percentage gezichtshydratatie te detecteren met behulp van een lichte stroomstroom, waarbij een eerste beoordeling vóór de behandeling wordt uitgevoerd.

Microdermabrasie (exfoliërende werking)

Het maakt gebruik van innovatieve diamantpads van verschillende korrels die worden gebruikt om het huidoppervlak opnieuw vorm te geven en die bestaan ​​uit het mechanisch schuren van de beschadigde oppervlakkige lagen van de epidermis, zonder de structuur van de huid aan te tasten. Deze techniek maakt de eliminatie van dode cellen mogelijk, bevordert de verbetering van de bloedcirculatie en de natuurlijke productie van collageen. Het stimuleert de celvernieuwing.

Multipolaire radiofrequentie (Anti-aging werking)

Wordt gebruikt om huidverjonging te bereiken, dankzij de verhoging van de onderhuidse temperatuur die denaturatie van collageeneiwitten veroorzaakt, die krimpen en dikker worden (liftend effect), wat leidt tot een toename van de consistentie van de dermis. De thermische aanval veroorzaakt door radiofrequentie activeert ook fibroblasten met als gevolg een toename van collageen en elastine in de loop van de tijd en dus ook een toename van de huiddichtheid, waardoor een grotere weefselrelaxatie ontstaat.

Fractionele radiofrequentie (diepe actie)

Het produceert een gecontroleerde en homogene temperatuurstijging in de dermis, waardoor een thermische werking op de collageenvezels wordt bepaald en een herschikking van zowel oppervlakkige als diepe vezels plaatsvindt, waardoor de spanningslijnen van de huid op fysiologische wijze worden gereorganiseerd. Deze acties resulteren in de neosynthese van collageen met een progressieve toename van de thermische dichtheid. De RFF is een radiofrequentiesysteem dat resistieve thermostimulatie voor plastische hermodellering van de dermis kan combineren met de correctie van textuuronregelmatigheden, waardoor huidverjonging over de volledige dikte wordt bepaald.

3 MHz echografie (verjongende werking)

Ze verbeteren de microcirculatie van de huid en dus de zuurstofvoorziening van het weefsel, met verhoogde hydratatie, dankzij osmotische verschijnselen die worden geactiveerd door het effect van compressie en decompressie van interstitiële vloeistoffen.

Masker licht gezicht (herbalancerende actie)

Wellness-chroombehandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende aanpasbare kleuren op basis van individuele voorkeuren, waardoor meer ontspanning en voordeel wordt verkregen in de laatste fase van de behandeling, wat, in combinatie met de specifieke iSol Chrome-maskers, het mogelijk maakt het resultaat te intensiveren en het gezicht een uiteindelijk verlichtend effect te geven.

R/Facesynergy

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.