KIWIEPIL WAX- POT 750 ML
  • KIWIEPIL WAX- POT 750 ML

KIWIEPIL WAX- POT 750 ML

  • C/SC-IN-882

Kiwi Epil wax biedt een effectieve en praktische oplossing voor het ontharen van harsen, waardoor een optimale hechting aan het haar wordt gegarandeerd en de huid wordt verzorgd.

9,56 €

(7.9 excl. btw. € + TVA 21%)


7,90 € BTW excl.
Verpakking
Aantal

Minimale afname van het product is 48.

KIWIÉPIL WAX - POT 750ML

Samenstelling: Kiwi Epil wax wordt meestal gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, zoals natuurlijke harsen, bijenwas, paraffine en andere componenten die geschikt zijn voor verschillende huid- en haartypes. Deze ingrediënten zijn gekozen vanwege hun vermogen om effectief aan het haar te hechten en tegelijkertijd huidirritatie te minimaliseren.

Verscheidenheid aan formuleringen: Kiwi Epil biedt een breed scala aan potwas die geschikt zijn voor verschillende behoeften en huidtypes. Er zijn specifieke formuleringen voor de gevoelige huid, dik haar, gevoelige gebieden, enz.

Gebruiksaanwijzing: Om Kiwi Epil-wax te gebruiken, wordt over het algemeen aanbevolen om de was in een geschikte wasverwarmer te verwarmen totdat deze de ideale consistentie voor gebruik heeft bereikt. Eenmaal verwarmd, wordt de was met een spatel of applicator op de huid aangebracht in de richting van de haargroei.

Effectieve ontharing: Kiwi Epil-was is zo samengesteld dat het stevig aan het haar hecht en zorgt voor een effectieve ontharing door het haar bij de wortel naar buiten te trekken bij het verwijderen van de was. Deze ontharingsmethode zorgt voor langdurige resultaten en een gladde huid gedurende meerdere weken.

Nazorg: Na het ontharen wordt aanbevolen om een ​​verzachtende lotion of vochtinbrengende crème aan te brengen om de huid te kalmeren en eventuele roodheid te verminderen. Sommige Kiwi Epil-producten bevatten ook post-wax-formules om ongemak te minimaliseren en de huid na ontharing te voeden.

Beschikbare maten: Kiwi Epil-waxen zijn over het algemeen verkrijgbaar in verschillende maten om te voldoen aan de behoeften van ontharingsprofessionals en particulieren. Potten kunnen qua formaat variëren, van kleine potten voor individueel gebruik tot grotere potten voor in de huiskamer.

C/SC-IN-882

Specifieke referenties

ean13
3700874771101

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.