BODY TESTER - professioneel apparaat - lichaamsanalysator
  • BODY TESTER - professioneel apparaat - lichaamsanalysator
  • BODY TESTER - professioneel apparaat - lichaamsanalysator
  • BODY TESTER - professioneel apparaat - lichaamsanalysator
  • BODY TESTER - professioneel apparaat - lichaamsanalysator

BODY TESTER - professioneel apparaat - lichaamsanalysator

  • SC-SEL2143

HTTPS://SCARLETTBEAUTY.BE/BODY-TESTER/Het maakt het mogelijk een nauwkeurige esthetische analyse uit te voeren die onvolkomenheden en mogelijke wijzigingen identificeert om effectiever te kunnen zijn in het aanbieden van verzorgings- en zelfzorgproducten. Het benadrukt de esthetische behoeften van de klant en versterkt het figuur van de professionele operator. Een geavanceerd hulpmiddel dat essentieel is voor het plannen van een geschikte esthetische procedure en het monitoren van de verkregen resultaten.

Productinformatie : HTTPS://SCARLETTBEAUTY.BE/BODY-TESTER/

Aantal

EERST DE ANALYSE, DAN DE OPLOSSING

ACTIE:

De analyse wordt uitgevoerd via een specifiek multi-frequentie bio-impedancemetriesysteem dat het mogelijk maakt om de hoeveelheid water en de verdeling ervan in de verschillende intra- en extracellulaire districten te bepalen. Dankzij deze analyse tekent het apparaat een nauwkeurig profiel van de lichaamssamenstelling door de morfologische kenmerken van het onderzochte onderwerp te identificeren.

BESCHRIJVING :

Het maakt het mogelijk een nauwkeurige esthetische analyse uit te voeren die onvolkomenheden en mogelijke wijzigingen identificeert om effectiever te kunnen zijn in het aanbieden van verzorgings- en zelfzorgproducten. Het benadrukt de esthetische behoeften van de klant en versterkt het figuur van de professionele operator. Een geavanceerd hulpmiddel dat essentieel is voor het plannen van een geschikte esthetische procedure en het monitoren van de verkregen resultaten.

RESULTATEN:

Het testresultaat wordt afgedrukt op een volledige en overzichtelijke bon, waarop meteen de aandachtspunten worden aangegeven.

15 specifieke indices: BMI-index, morfologie, totaal water, intracellulair water, extracellulair waterretentie, vetvrije massa, spiermassa, spiertonus, vetmassa, cellulitis, basaal metabolisme gewicht-gewichtsverhouding

Professioneel gebruik

SPECIFIEKE PROGRAMMA'S EN BEGELEIDE GEBRUIKSMETHODEN MAKEN EEN CORRECT GEBRUIK VAN HET BODY TESTER-APPARAAT TOE.

Mogelijkheid tot verhuur, leasing.

Voor meer informatie, bezoek onze site HTTPS://SCARLETTBEAUTY.BE/BODY-TESTER/

of contacteer ons op +32 2 503 35 50

Selènia
SC-SEL2143

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.