Pressotherapie + Thermotherapie + Elektrostimulatie - HighTech
  • Pressotherapie + Thermotherapie + Elektrostimulatie - HighTech
  • Pressotherapie + Thermotherapie + Elektrostimulatie - HighTech

Pressotherapie + Thermotherapie + Elektrostimulatie - HighTech

  • M/WKB009

Multifunctioneel digitaal apparaat met touchscreen en 3 gecombineerde functies: pressotherapie, thermotherapie en elektrostimulatie (EMS). Je kunt het beste de nieuwste kabels, benen, buikriem, armen en hoes voor kabelopberging gebruiken. Het bevat ook 20 elektroden (10 grote in 10 kleine), 2 connectoren in 20 elastische armbanden om ze aan het lichaam ruim te maken. Ideaal om de bloedsomloop te verbeteren en bij te dragen aan de eliminatie van de dierenarts door het activeren van de lymfdrainage, naast de cellulaire oxygenatie en spierontspanning, spierversterking en revalidatie.

2.670,47 €

(2207 excl. btw. € + TVA 21%)


2.207,00 € BTW excl.
Aantal

Pressotherapie + Thermotherapie + Elektrostimulatie-HighTech -

Multifunctioneel digitaal apparaat met touchscreen dat 3 functies combineert: pressotherapie, thermotherapie en elektrostimulatie (EMS). Jurk bestaande uit laarzen, benen, buikriem, armen en hoes voor kabelopberging. Het bevat ook 20 elektroden (10 grote en 10 kleine), 2 connectoren en 20 elastische armbanden om ze aan het lichaam vast te maken. Ideaal om de bloedsomloop te verbeteren en bij te dragen aan de eliminatie van vet door het activeren van de lymfedrainage, evenals de cellulaire oxygenatie en spierontspanning, spierversterking en revalidatie.

WERKING: Drukmassage werkt op een comfortabele, effectieve manier en zonder contra-indicaties op de reactivering van de microcirculatie van het bloed. Het is geïndiceerd voor de behandeling van onvolkomenheden in het lichaam, zoals cellulitis, het vasthouden van vocht en zware benen. Het apparaat heeft verschillende massagesystemen die al zijn gecombineerd in de vele vooraf ingestelde programma's die nuttig zijn voor verschillende behandelingsbehoeften. Het heeft een onmiddellijk drukdetectiesysteem en een praktische sectorafvoerfunctie aan het einde van de cyclus.

BESCHRIJVING: Geautomatiseerde pressotherapie voor professioneel gebruik, geïndiceerd voor drainagebehandelingen, reactivering van de microcirculatie en anti-cellulitis- en remodelleringsbehandelingen. Een praktische zakcontainer om op het behandelbed te plaatsen, bevat de volgende sectorale pressers: pantoffels, dijen, liespressers en telescopische venter (die zich op een gepersonaliseerde manier kan aanpassen aan de vormen van elke cliënt) en volledig inspecteerbaar (om te garanderen maximale hygiëne) en een perfect systeem voor efficiënte afvoer.

RESULTATEN: Reproduceert de gunstige effecten van een handmatige bloedsomloopmassage met onmiddellijke effecten vanaf de eerste sessie. Aangenaam, niet-invasief en effectief, het is een behandeling die geschikt is om te combineren met speciale cosmetische producten met verstevigende, drainerende en afslankende werking.

M/WKB009

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.